Stále sme to my a sme tu pre vás

31. marca 2022
Stále sme to my a sme tu pre vás
V spolupráci s dizajnérmi slovenského štúdia Milk sme upravili svoju vizuálnu identitu. 
Stále sme to my a sme tu pre vás

Lepšia viditeľnosť pre digitálny svet

Dôvodom nášho kroku bolo zjednodušenie, s cieľom väčšej adaptability loga pre digitálne prostredie, najmä pre vizuálnu komunikáciu na sociálnych sieťach a v neposlednom rade je dôvodom aj lepšie porozumenie značke pri rokovaniach so zahraničnými partnermi. Zmena sa postupne prejaví na všetkých materiáloch a vo všetkých kanáloch, ktoré sú s Potten & Pannen akokoľvek spojené.  Priezvisko majiteľov – Pavla a Miloša Staněka sme k logu pripojili ako podpis. Podpis nositeľov a kurátorov prémiových kulinárskych zážitkov, podpis zaručujúci trvalú kvalitu ponúkaných luxusných výrobkov a služieb. 



Úprava a zjednodušenie identity je prípravou na ďalšiu etapu značky Potten & Pannen - Staněk, ktorá bude postavená okolo zážitkov a radosti z varenia, a ktorú budeme posúvať z produktových do viacerých lifestylových teritórií," hovorí o novej podobe identity Pavel Staněk. Majitelia si priali, aby si dizajn loga udržal čistotu a zákazníkovi jasne odovzdal informačnú hodnotu o charaktere spoločnosti, o ľuďoch, ktorí za ňou stoja a ich osobnom prístupe.

27 rokov medzi vami

Firma Potten & Pannen - Staněk je tu pre vás viac ako 27 rokov. Počas celej doby sa snažíme ponúkať kvalitu varenia, stolovania a kulinárskeho umenia. Myslíme si, že sa nám to darí, pretože aj vďaka vám sme niekoľkonásobným držiteľom ocenenia Superbrands za roky 2016, 2017, 2018 a 2019.

Sortiment spoločnosti Potten & Pannen – Staněk nájdete v 12 kamenných predajniach v ČR a SK, v e-shope pottenpannen.cz a pottenpannen.sk alebo si ich pod vedením tých najlepších kuchárov môžete vyskúšať v prémiovej škole varenia Gourmet Academy v Prahe.