Exkluzívne jediný workshop s Lulus bakery

03. februára 2023
Exkluzívne jediný workshop s Lulus bakery
V bratislavskej predajni v NC Central sa 30.11 o 15:00 uskutoční jediný a exkluzívny workshop pečenia tartaletiek s Luciou Gažovou, ktorá je známa pod svojou značkou Lulus bakery.

Ak poznáte Lucku Gažovú alias Lulus, viete, že kurzy a ani workshopy nerobí. Preto je tento sladký tartaletkový exkluzívny a na dlhú dobu aj jediný, ktorý sme pre vás pripravili. 
Exkluzívne jediný workshop s Lulus bakery

Lulus bakery

workshop pečenia tartaletiek s Luciou Gažovou

O Lucke je známe, že je z Trnavy, bola finalistkou Miss Slovensko, venovala sa modelingu, ale potom uprednostnila vysokú školu a neskôr vybudovala vychytenú cukrárenskú výrobňu Lulus bakery. Stihla vydať dve cukrárky a vďaka spolupráci s Potten & Pannen – Staněk súhlasila s workshopom pre našich zákazníkov a svojich fanúšikov.

Okrem toho, že si odnesiete tipy a triky, ako mať tartaletky rovnaké a ako ich atraktívne ozdobiť, budete mať možnosť sa do samotného pečenia aj zapojiť a na záver ochutnať sladký výsledok.

Vyskúšate si naše exkluzívne novinky medzi pomocníkmi v kuchyni a na zohriatie bude pripravený zimný čaj z limitovanej edície – Tsarevna od Kusmi Tea.

Workshop sa koná v našej predajni Potten & Pannen - Staněk v NC Central 30. 11. od 15:00. Je zadarmo a svoju účasť môžete potvrdiť na Facebooku kliknutím SEM 

Tartaletky - Lulus Bakery