Tichý spoločník do vašej kuchyne

16. júna 2022
Tichý spoločník do vašej kuchyne
Nielen krásny, ale aj výkonný a spoľahlivý. A to je práve tá kombinácia, ktorú hneď len tak nenájdete!
Tichý spoločník do vašej kuchyne

KitchenAid alebo Smeg?

O kom že je reč? Kuchynské roboty so sklápacou hlavou KitchenAid a Smeg. Aj keď každý z nich má vlastné prednosti, jedno ale majú spoločné, a tým je v rámci kuchynských prístrojov skutočne tichý chod, a to aj vo vysokých otáčkach. Robot si len tak švitorí a vy sa pri tom pokojne môžete rozprávať s návštevou či sledovať obľúbený program, bez toho aby ste všetci ohluchli. A než sa nazdáte, cesto na luxusný koláč alebo tortičku je hotové.

Naši kolegovia pred časom spravili porovnanie týchto dvoch dokonalých krásavcov naživo. Inšpirovať sa tak môžete aj v nasledujúcom videu

Biely kuchynsky robot SMEG

Dokonalé spojenie dizajnu a účelnosti

Bronzovy kuchynsky robot KitchenAid

Zaoblené tvary, nostalgická reminiscencia na 50. roky minulého storočia v spojení s rýdzo súčasnými, vysoko kvalitnými materiálmi. To sú ďalšie spoločné znaky celokovových kuchynských robotov s výklopnou hlavou made in USA alebo Taliansko. Oba sa stanú zaručenými eye catchery vašej kuchyne, budú priťahovať pohľady, kdekoľvek ich postavíte. A je len na vás, akej farbe či prevedeniu dávate prednosť.

Nie je robot ako robot

Šľahanie, miešanie a hnetenie – to je len základ všetkých činností, ktoré váš nový kamarát v kuchyni zvládne. Planetárny pohyb nadstavcov (metličky, šľahače alebo hnetací hák) v spojení s tvarom nádoby zaručí, že sa všetky pridávané ingrediencie spoja do dokonalého celku. Cesto na koláč, tortu či obyčajná piškóta, vyšľahaný lahodný krém, luxusná nátierka jemnej konzistencie alebo len perfektne tuhý sneh. Vzhľadom na priamy pohon motora dochádza k maximálnemu využitiu príkonu, a tak tieto kuchynské roboty nerozhodí ani práca na plné otáčky, ktoré si pohodlne nastavíte páčkami. Vďaka celokovovému telu si môžete byť istí, že ani jeden z fešáckych robotov vám nezačne poskakovať po stole.

Kuchynský robot a stolný mixér SMEG v červenej farbe

Legenda menom KitchenAid a dizajnová ikona Smeg

Povestný taliansky dizajn v spojení s modernou technológiou u jedného, u druhého stávka na viac ako 100 rokov osvedčenú americkú tradíciu a kvalitu. V každom z prístroja nájdete oddaného, úplne spoľahlivého domáceho priateľa, ktorý vám bude slúžiť až do roztrhania tela, aby váš život v kuchyni bol oveľa jednoduchší.

Kuchynský robot KichtenAid v matnej tmavozelenej farbe

Pre radosť aj úžitok alebo multifunkčnosť takmer bez hraníc

Kuchynské roboty však využijete nielen pri samotnom spracovaní cesta či našľahaní krémov alebo nátierok. Voňavé muffinky sú vždy neodolateľne príťažlivé, domáci chlieb s chrumkavou kôrkou už bravúrne zvládnete a chceli by ste ešte niečo viac? Napríklad prekvapiť hostí čerstvými, „vlastnoručne“ pripravenými cestovinami alebo domácim šťavnatým burgerom?

Kvalitný kuchynský robot, to nie je len samotný prístroj, ale hlavne jeho všestrannosť, ktorú oceníte v momente, keď zatúžite spoznať všetky možnosti, ktoré roboty KitchenAid či Smeg ponúkajú. Jednoduchým spôsobom ich prepojíte so širokou škálou rôznych nadstavcov, od mlynčeka na mäso a rôzne strúhadlá či krájače, cez strojčeky na cestoviny, až po napríklad zmrzlinovač.

Stavte na kvalitu, ktorá sa skutočne oplatí

Ste kulinárskym nadšencom, milujete dizajn a nie ste takí bohatí, aby ste si mohli kupovať lacné veci? Potom sa bližšie zoznámte s niektorým zo zástupcov početnej rodinky špičkových kuchynských robotov KitchenAid a Smeg a rozhodne nebudete ľutovať.

Skrátka kým ho nemáte, myslíte si, že vám nič nechýba. Ale akonáhle ho spoznáte, okamžite sa zamilujete a už bez neho nedokážete existovať.

Kuchynský robot KichtenAid v retro dizajne a lesklej červenej farbe

Súvisiace a odporúčané produkty