#DOMAVKLUDE

03. februára 2023
#DOMAVKLUDE
Ak vám chýbajú naše kamenné predajne, zavolajte si ktorýkoľvek pracovný deň od 10:00 do 15:00 s našimi konzultantmi.

Cez WhatsApp Vám ukážeme aktuálne trendy a nové kolekcie, pomôžeme s výberom nových pomocníkov do Vašej kuchyne. Stačí len zavolať alebo napísať. Sme tu pre Vás.

David Bernát

Manager predajne Bratislava

David Bernát, ​Manager predajne Bratislava

+421 918 507 079

central@pottenpannen.sk

Marcela Paťhová

Managerka predajne Újezd

Marcela Paťhová, ​Managerka predajne Újezd

+420 607 941 822

ujezd@pottenpannen.cz

Michal Jančík

Manager predajne Outlet

Michal Jančík, ​Manager predajne Outlet

+420 724 727 623

outlet@pottenpannen.cz

chceli by sme Vás uistiť, že dvere k nám rozhodne nezatvárame ani v tejto náročnej dobe. Ďalej podporujeme spoločnú vášeň k vareniu, pečeniu a štýlovému stolovaniu. V týchto chvíľach, keď trávime viac času doma so svojimi blízkymi, práve dobré jedlo a jeho príprava patrí medzi príjemné okamihy. A my sa staráme, aby to bolo skutočným zážitkom.

takmer 30 rokov pre Vás po celom svete starostlivo vyberáme len to najlepšie do kuchyne a domácnosti, a nebude tomu inak ani v tejto dobe. Naším hlavným poslaním je, aby pre Vás naše produkty mali trvalú hodnotu, a taktiež Vám každý deň uľahčovali prácu a spríjemňovali život.

Naše predajne zostávajú síce momentálne zatvorené, ale celý náš tím je stále pripravený Vám poradiť či pomôcť s vylepšením Vašej kuchyne alebo výberom darčekov, a to nasledujúcimi spôsobmi:

  • Nakupujte z pohodlia domova kedykoľvek online v e-shopoch:  www.pottenpannen.sk, www.pottenpannen.cz nebo www.kusmitea.cz
  • Pripojte sa k našej WhatsApp komunite, kde Vám každý deň ponúkame tie najhorúcejšie tipy na novinky a zaujímavé recepty. Uložte si náš kontakt +420 725 855 050
  • Sledujte nás na sociálnych sieťach, kde Vám predstavujeme najnovšie novinky a kulinárske tipy #vartedomavklude. (Facebook, Instagram, YouTube)
  • Inšpirujte sa a vyberte si budúci skvelý zážitok na kurze varenia v našej Gourmet Academy s tými najlepšími majstrami kuchármi
  • Spojte sa s našimi špičkovými odborníkmi na dizajn a vybavenie kuchýň

A nikdy, prosím, neváhajte s Vaším prianím či podnetom kontaktovať priamo nás, Pavla (pavel.stanek@pottenpannen.cz) a Miloša (milos.stanek@pottenpannen.cz), zakladateľov spoločnosti.


S celým tímom Potten & Pannen - Staněk sme tu pre Vás aj v tejto neľahkej dobe a veľmi si vážime Vašu dlhodobú priazeň. Prajeme pevné zdravie Vám i Vašim rodinám.

S úctou

Pavel Staněk & Miloš Staněk

zakladatelia spoločnosti


Pavel Staněk & Miloš Staněk – zakladatelia spoločnosti Potten & Pannen