Ken Hom
Čínsky kuchársky nôž Excellence, 18 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 0,354 kg |
Materiál rukoväti | plast |
Dĺžka čepele | 18 cm |
Popis
Špeciálny nôž, tvarom pripomínajúci sekáčik, dopĺňa radu Excellence od majstra ázijskej kuchyne Kena Homa. Ostrá nerez čepeľ je 18 cm dlhá, ergonomická rukoväť z odolného čierneho plastu, dlhá 12 cm.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Čínsky kuchársky nôž Ken Hom Excellence, dĺžka čepele 18 cm
Čínsky kuchársky nôž, pripomínajúci sekáčik s čepeľou dlhou 18 cm umožňuje krájanie cez kosť, ale najmä je vhodný na porcovanie mäsa aj zeleniny. Pokiaľ milujete ázijskú kuchyňu, tento nôž by vám rozhodne nemal chýbať. Ergonomická rukoväť s povrchovou úpravou Stone je vyrobená z vysoko odolnej čiernej syntetiky, umožňuje pohodlný úchop a presné vedenie rezu. Ultra ostrá čepeľ z kvalitnej nerezovej ocele si bez námahy poradí so všetkou kapustou, bravčovým mäsom, mäkkým tofu aj tvrdou kosťou, nie je však primárne určený na ich sekanie. Nôž kvalitne reže aj cez kosť, môžete ho používať obdobne ako európsky kuchársky nôž.
Pre ázijských a čínskych kuchárov je sekáčik univerzálnym rezacím nástrojom, vďaka ktorému sú všetky ostatné nože zbytočné. Akonáhle začnete pracovať so sekáčikom, uvidímte, ako ľahké je jeho použitie pri plátkovaní, krájaní na kocky, sekaní, filetovaní, krájaní na malé rezančeky alebo drtenie všetkých druhov potravín. Rýchlo sa stane tým prvý, po čom v kuchyni siahnete, bez ohľadu na to, aké jedlo pripravujete!
Ken Hom
Ken Hom wok = svetová špička na autentickú prípravu čínskej a ázijskej kuchyne
Technické špecifikácie:
- dĺžka čepele: 18 cm
- dĺžka črienky: 12 cm
Čínsky kuchársky nôž – sekáčik je možné umývať v umývačke riadu, pre dlhodobé zachovanie ostrosti ale odporúčame šetrné ručné umývanie.
Fenomén Ken Hom – takmer 40 rokov na ázijskej vlne
Zapálený propagátor čínskej a ázijskej kuchyne aj kultúry, špičkový kuchár, úspešný kuchár, autor 37 kuchárok preložených do mnohých jazykov, televízna hviezda s vlastným programom, nositeľ Rady britského impéria (OBE) za služby kulinárskeho umenia, milovník vína a japonskej whisky, futbalový fanúšik Manchestru United, pokorný a milujúci syn hrdý na svoju matku a svoje korene...to všetko je Ken Hom, zakladateľ značky pýšiaci sa jeho menom.
Ken Hom – spojenie švajčiarskej precíznosti a kvality s kúzlom ázijskej kuchyne
Prvá panvica s názvom Ken Hom Hot Wok bola uvedená na trh v roku 1986, išlo o prvú wok na svete, ktorá mala rozrezané dno tak, aby sedela nielen na otvorenom ohni, ale napríklad aj na elektrických platničkách. Prvenstvo mali Ken Hom Wok panvice tiež v tom, že sa začali predávať aj v bežných obchodoch na hlavných triedach, nielen na špeciálkach. O 12 rokov neskôr malo napríklad už 10 % domácnosti vo Veľkej Británii niektorý z produktov, nesúci meno Ken Hom. Do dnešného dňa sa predalo do 59 krajín sveta viac ako 8 miliónov kusov výrobkov, nesúcich meno Ken Hom.
Kenova spolupráca na výrobe panvice s DKB Household, dcérskou spoločnosťou švajčiarskeho holdingu Diethelm Keller Group, nepretržite trvá viac ako 30 rokov, od roku uvedenia prvej panvice na trh. Táto celosvetovo pôsobiaca holdingoová spoločnosť je spravovaná už štvrtou generáciou zakladajúcej rodiny a je lídrom na svetovom trhu domácich potrieb.
Ken Hom wok panvicu, nesúcu jeho meno, samozrejme používa a každý "svoj" nový výrobok tiež osobne veľmi starostlivo testuje, kým je vypustená na trh. Vie totiž veľmi dobre, ako je dôležité pri stir-fry varení pracovať s kvalitným nádobím a príslušenstvom, pretože aj to ovplyvní chuť pripravovaného jedla. Aj preto panvica ani ďalšie doplnky nesúce jeho meno Ken Hom svojich užívateľov nikdy nesklamú.
Správny kuchár nemôže variť čínske jedlá bez dobrej wok panvice, hovorí vo svojich programoch Ken Hom, svetovo uznávaný odborník na autentickú čínsku a ázijskú kuchyňu. Ken Hom wok nepriľnavé panvice rady Excellence sú skutočne tým najlepším, čo si môžete zaobstarať.
Zaujíma vás príbeh majstra ázijskej kuchyne a jeho značky Ken Hom? Kde sa vzal a jak žije teraz? Viac sa dočítate v článku na našom blogu tu.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
30. januára 2024
Dekadentná valentínska večera ustrice na dva spôsoby
28. augusta 2023
Non toxic varenie alebo ako na netoxickú domácnosť
04. júla 2023