Woll
Titanium Nowo Kastról, 24 x 24 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 1,93 kg |
Priemer | 24 cm |
Materiál | hliník |
Objem (L) | 4 l |
Indukčný ohrev | áno |
Umývačka riadu | áno |
Nepriľnavý povrch | áno |
Popis
Štvorcový kastról s pevne uchytenou rukoväťou od nemeckého výrobcu Woll, kolekcie Titanium Nowo. Vyrobené z hliníkovej zliatiny, odolný nepriľnavý povrch.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Pri príprave mäsového ragú oceníte nielen veľkú nádobu na prípravu ale aj teflón, ideálny aj pre prípravu lahodných polievok. Tento kastról z kolekcie Titanium Nowo je vďaka úchytom odolný vysokým teplotám (až do 250 ° C) a môžete ho vložiť i do rúry.
Dostupný rozmer: 24 x 24 cm, výška 10 cm, objem 4 l.
nepriľnavý povrch
Dodatočne rozšírené okraje odolajú vyšším teplotám a sú tiež odolnejšie voči nárazu. Tiež zamedzujú zbytočnému rozlievaniu napríklad omáčok. Nepriľnavý povrch je tvorený 4 titánovými nátermi, ktoré sú tvrdené unikátnou oteruvzdornou vrstvou. Táto vrstva neobsahuje PFOA.
dno
Dno hrubé 8 mm sa rýchlo a rovnomerne rozpaľuje. Vďaka tomu ušetríte pri príprave jedla nielen čas ale aj energiu. Využitie nového typu špeciálneho kovu, ktorý bol vyvinutý pre spoločnosť Woll.
- Vhodné do umývačky riadu
- Rýchla distribúcia tepla
úchyt
Ergonomická rukoväť, ktorá vám presne padne do ruky, je možné ju vložiť aj do rúry s maximálnou teplotou 250 ° C, rukoväť je tiež pevne spojená s telom nepriľnavého riadu.
Založenie spoločnosti Norbert Woll GmbH sa datuje k roku 1979, ale predaj nepriľnavého riadu, ktorý zastrešuje táto značka začal ešte 5 rokov pred založením spoločnosti. Pod menom Woll si predstavíte sadu kuchynského riadu, ktorý vzniká originálnou technikou odlievaním hliníka, čo vedie k následnému spracovaniu pomocou ľudskej ruky už od roku 1983. Táto technika sa za viac ako 30 rokov od jej existencie nepresunula z Nemecka ani sa výrazne nezmenila. Preto sú nepriľnavé panvice, hrnce a rajnice značky Woll pojmom kvality pri varení.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
05. februára 2024
Fašiangové šišky Josefa Maršálka
30. januára 2024
Dekadentná valentínska večera ustrice na dva spôsoby
06. novembra 2023