
NA PANVICI 3: JAHŇACIE KOTLETY S PISTÁCIOVOU KRUSTOU A TYMIANOVÝMI ZEMIAKMI GRENAILLE
Jednoduché a vynikajúce Ballarini recepty od Frankieho
Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 14 cm z dielne solingenských nožiarov Zwilling JA Henckels z kolekcie PS Professional“S“. Na čepeli noža je vygravírovaný podpis Zdeňka Pohlreicha. Exkluzívna kolekcia Pohlreich Selection Potten & Pannen - Staněk.
Zdeněk Pohlreich: "Najlepšia oceľ, dokonalosť spracovania a vyváženosť solingenských nožov Zwilling sú v každej dobrej kuchyni nevyhnutnosťou. Skvelé nože sú niečo, bez čoho sa kuchár za žiadnych okolností nezaobíde. Sú základným kameňom každej správnej kuchyne. "
Zdeněk Pohlreich: "Schopný kuchár kupuje väčšie kusy mäsa aj celú hydinu. S vykosťovacím nožom sa naporcuje rýchlo a bezchybne. "
Ako už samotný názov napovedá, táto rada je určená profesionálom, ale nielen im, sú vhodné pre každého, kto to myslí s varením naozaj vážne, a to bez ohľadu na to, či ide o profesionálov alebo laikov. Dôvodom prečo je tento rad nožov od ZWILLING JA HENCKELS toľko vyhľadávaný je nielen perfektná a dlhotrvajúca ostrosť, ale aj kvalitné a dôkladné spracovanie. Nože sú perfektne vyvážené, dobre padnú do ruky a záštita poskytuje nielen oporu prstov pre precízne a presné krájanie, ale slúži aj k efektívnej ochrane prstov.
Špeciálna zmes tej najkvalitnejšej ocele s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. Nože sú tvrdené technológiou Friodur ® - ktorá spočíva v tvrdení mrazom, nože sa tak stávajú tvrdšie a odolnejšie a viac odolávajú korózii. Nože sú vyrábané z jediného kusu ocele technológiou Sigmaforge s úplne bezchybnou geometriou.
Unikátne klinovité ostrie pre jednoduché a bezpečné krájanie.
Záštita (zosilnená oceľová časť noža medzi čepeľou a rukoväťou) slúži nielen k efektívnej ochrane prstov, poskytuje zároveň pevnú oporu prstom a vyvažuje celý nôž, aby používanie nožov bolo pohodlnejšie a predovšetkým bezpečnejšie.
Jednoduché a vynikajúce Ballarini recepty od Frankieho