Zwilling
Twin 1731 blok s nožmi - 7 ks
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 4,03 kg |
Materiál rukoväti | drevo |
Popis
TWIN 1731 kombinuje tradíciu s inováciou, formou a funkčnosťou. Výsledkom sú nože výnimočných kvalít.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Zwilling Twin 1731 blok s nožmi - 7 ks
Kolekcia Twin 1731 je pomenovaná po roku, v ktorom značka ZWILLING JA HENCKELS vznikla. Prvý z novej generácie nožov, citlivo kombinujúci osvedčené a tradičné s inováciou, predstavuje skvelú kombináciu formy a funkčnosti. Nôž spája bohatstvo skúseností s tradíciou značky a prichádza s jeho novým stvárnením. Je to klasika, ktorá chytí dušu, klasika, ktorá hmatateľne spája umenie kovaného noža, materiálu a formy.
Exkluzívna vysoko kvalitná oceľ Cronidur 30 pre dlhotrvajúcu ostrosť, maximálnu odolnosť korózii a stabilitu noža. Unikátna technológia tvrdenia ocele mrazom Friodur ® - ktorá ešte zvyšuje kvalitu noža a podporuje celkovú odolnosť a pružnosť použitej ocele. Nože sú vyrábané z jediného kusu ocele vďaka patentovanej technológii Sigmaforge.
Klinová geometria čepele dodáva nožom výnimočnú stabilitu a uľahčuje rezanie a krájanie. Tvar čepele kombinuje tradičnú japonskú a európsku kultúru výroby nožov tej najvyššej kvality. Vďaka plnému ostriu môžete pri krájaní a rezaní používať celú dĺžku čepele. Nový, vylepšený tvar záštity (zosilnená oceľová časť noža medzi čepeľou a rukoväťou) pre ešte vyššiu bezpečnosť a väčšiu oporu prstov pre presné, efektívne a bezpečné používanie.
Rukoväť z macasarského ebénového dreva podčiarkuje jedinečnosť týchto nožov a dodáva každému nožu individuálny rozmer.
Blok z jaseňového dreva, so špeciálnou olejovú úpravou, pre uloženie 5 nožov a ocieľky.
- rukoväť: ebénové drevo
- čepeľ: mrazom tvrdená (Friodur ® technológia), vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele
Balenie obsahuje:
- drevený blok - jaseňové drevo
- špikovací nôž 100 mm
- santoku nôž 180 mm
- plátkovací nôž 200 mm
- kuchársky nôž 200 mm
- chlebový nôž 200 mm
- ocieľka 230 mm
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
30. januára 2024
Dekadentná valentínska večera ustrice na dva spôsoby
28. augusta 2023
Non toxic varenie alebo ako na netoxickú domácnosť
04. júla 2023