Zwilling
TWIN Fin II, kuchársky nôž 20 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 0,258 kg |
Dĺžka čepele | 20 cm |
Materiál rukoväti | nehrdzavejúca oceľ |
Popis
Moderný celokovový kuchársky nôž Zwilling Twin Fin II s čepeľou s dĺžkou 20 cm vám predstaví súčasné japonské nožiarstvo.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Zwilling TWIN Fin II, kuchársky nôž 20 cm
Kuchársky nôž z kolekcie Zwilling TWIN Fin II môžeme nazývať nožom šéfkuchárskym, stanovuje totiž štandardy v oblasti designu, všestrannosti a kvality. Nôž výborne padne do ruky, je ľahký a vďaka ergonomickému tvaru a dokonalému vyváženiu neunaví ruku pri dlho používaní.
Profesionálny kuchársky nôž je vykutý z vysoko kvalitnej nerezovej ocele N60, ktorá sa vyznačuje špeciálnou zmesou chrómu a uhlíka. Nôž je tvrdený mrazom technológiou Friodur®, je tak tvrdší, pružnejší, odolnejší a zostáva dlhšie ostrý. Unikátne klinovité ostrie pre ľahké a bezpečné krájanie. Ľahká obnova ostria pomocou ocieľok či brúsok Zwilling.
Mierne prehnutá záštita chráni vašu ruku pred sklznutím na ostrie, ergonomická oceľová rukoväť je vybavená protišmykovou časťou, vďaka ktorej vám ani mokrý nôž nevykĺzne z ruky.
Kuchársky nôž má čepeľ dlhú 20 cm a je modernou reinterpretáciou ďalekovýchodného nožiarstava. Súčasný design sa snoubí so storočnou tradíciou japonského nožiarskeho umenia z mesta Seki a dáva tak vzninúť nožu, ktorý je až neuveriteľne všestranný a obstojí pri každej kulinárskej výzve: sekanie byliniek, plátkovanie mäsa aj krájanie cibule na kocky.
- Špeciálna zmes nerezovej ocele N60
- Ergonomická rukoväť s protišmykovou úpravou
- Tvrdené mrazom technológiou Friodur®
- Hladké klínovité ostrie
- Tvrdosť približne 58-60 HRC
- Vyrobené: Seki / Japonsko
Technické údaje
- Dĺžka čepele: 20 cm
- Celková dĺžka: 33,5 cm
- Šírka 2,4 cm
- Výška 5,3 cm
- Hmotnosť 170 g
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
30. januára 2024
Dekadentná valentínska večera ustrice na dva spôsoby
28. augusta 2023
Non toxic varenie alebo ako na netoxickú domácnosť
04. júla 2023