KitchenAid robot Artisan – Tak trochu z iného cesta

04. augusta 2022
KitchenAid robot Artisan – Tak trochu z iného cesta
Roboty ovládli svet! Nemyslíme celú našu planétu, ale svet kuchýň určite. Predstavujeme vám kuchynský robot Artisan – vlajkovú loď od KitchenAid!
KitchenAid robot Artisan – Tak trochu z iného cesta

Krivky, ktoré vás okúzlia

Pokiaľ je kuchyňa srdcom každého bytu, musí byť kuchynský robot jeho hlavnou tepnou. Tento nezastupiteľný pomocník zjednoduší akúkoľvek prácu pri pečení a ešte má čas na to, aby vyzeral neodolateľne. Aj vďaka tomu sa pre vás stane srdcovou záležitosťou.

Nadčasový dizajn robota Artisan vám otvára svet pekných kriviek a zaoblených tvarov. To všetko sa skrýva v neodolateľne robustnom tele. Táto kombinácia dizajnu a funkčnosti vám spríjemní každé pečenie, miesenie cesta a akúkoľvek inú činnosť. Pretože aj keď s robotom práve nepracujete, bude zdobiť vaše kuchynské priestory ako umelecký objekt, na ktorom radi necháte spočinúť svoj zrak.

KitchenAid

Aj jeho vnútorná konštrukcia stojí určite za povšimnutie. V útrobách robota nehľadajte plastovú kostru, pretože tú tam rozhodne nenájdete. Skelet je celokovový, a tak vám môžeme zaručiť, že stabilita stroja je neochvejná, vďaka čomu zostane presne tam, kam ho položíte. Artisan je robotom na svojom mieste a nerozhodí ho ani práca na plné otáčky. A keď už sme pri otáčkach, ich nastavenie obstaráva páčka, za ktorú je radosť zatiahnuť, lebo až potom pocítite silu a výkonnosť Artisanu, rovnako ako pri radení v pretekárskom aute. Motor robota poháňa kovovú metlu, ktorá vďaka obežnicovému pohybu obsiahne priestor celej misy.

Multifunkčný sen

Avšak kvalita kuchynského robota nie je len o samotnom prístroji. Revolúcia nastáva v momente, kedy zatúžite vymeniť variabilné nástavce a spoznať všetky možnosti, ktoré Artisan ponúka.

Púšťate sa napríklad do prípravy kysnutého cesta? Nie je problém! Hnetací hák pripevnite na robot a ten následne odvedie všetku prácu za vás. Nemusíte sa báť ani väčšieho množstva, pretože železné telo zaistí stabilitu a hnetací hák prejde cestom ako po masle.

Ak potrebujete pripraviť tú najjemnejšiu šľahačku, či vyšľahať nadýchaný sneh z bielkov, je tu ďalší nástavec – metla z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je štandardnou súčasťou výbavy.

KitchenAid
KitchenAid

Pokiaľ máte chuť na výbornú tortu, nezaobídete sa bez lahodného krému. Na jeho prípravu vám poslúži dômyselný celokovový šľahač obohatený o silikónovú stierku, ktorá sa postará o rýchle a dokonalé šľahanie.

Ako ďalší predstavujeme obdobný nástavec, plochý šľahač. S noblesou sebe vlastnou si poradí predovšetkým s ľahšími cestami, napríklad na výrobu nadýchanej piškóty.

Celý tento výpočet uzatvára perfektne zaoblená nehrdzavejúca misa. Vlastne dve. Pri vytváraní vašich originálnych receptov sa rozhodne nemusíte obmedzovať. Pokiaľ by vám náhodou nestačila jedna nádoba s objemom 3 litre, nezúfajte. Bolo by poľutovaniahodné, ak by 4,83 litrová misa zostala ladom. Pridávanie ingrediencií bez toho, aby ste robot museli vypnúť, je skvelou pridanou hodnotou. Na to, aby všetky prísady zostali tam, kde majú, slúži plastový priehľadný plniaci štít, ktorý zabráni prípadnému ušpineniu pracovnej plochy.

KitchenAid

KitchenAid kuchynský robot Artisan však nekončí pri spracovávaní cesta. Na rozdiel od ostatných robotov dokáže preskočiť svoj vlastný tieň a ponúka prepojenie so širokou škálou rôznych nástavcov od mlynčekov na mäso až po zmrzlinovač. Áno, presne tak. Po kvalitnom mäsovom jedle si jednoducho zaslúžite sladký dezert. 


Ako môžete vidieť, KitchenAid opäť ponúka neobmedzenú tvorivosť pre všetkých. Varenie bude každodenným zážitkom, ku ktorému sa budete vždy radi vracať. Kuchyňa sa vďaka tomu stáva miestom, kde sa plnia sny. Aspoň tie kulinárske. 

Video - KitchenAid kuchyňský robot



SÚVISIACE A ODPORÚČANÉ PRODUKTY