Talianska ikonická značka od augusta exkluzívne v našich predajniach

04. augusta 2022
Talianska ikonická značka od augusta exkluzívne v našich predajniach
Získali sme výhradné zastúpenie značky SMEG pre Slovenskú republiku a Českú republiku a sme na to náležite pyšní. Pripraviť sa, pozor, SMEG!

Dámy a páni, je nám cťou Vám oznámiť, že od 1.8. 2019 zastupujeme túto najčistejšiu podobu talianskeho dizajnu exkluzívne práve my. „Veľmi nás teší, že sme sa stali výhradnými zástupcami značky SMEG na českom a slovenskom trhu. Pre Potten & Pannen – Staněk je toto partnerstvo rozhodne jedným z najdôležitejších krokov za uplynulých 15 rokov,“ hovorí Pavel Staněk, jeden z majiteľov spoločnosti.

SMEG – esencia skutočného talianska

Generáciami overené know-how, kreativita, štýl, vášeň pre dizajn a hrdosť na vlastnú krajinu sú základnými stavebnými kameňmi, na ktorých stojí filozofia firmy SMEG. Len tak sa mohlo podariť, že pôvodne malý lokálny podnik, po viac ako 70 rokoch poctivej práce, je dnes úspešnou medzinárodnou firmou s dcérskymi spoločnosťami a zaistenou distribúciou na všetkých 5 kontinentoch. Manažment pochádza stále z tej istej rodiny, ktorej predstaviteľ v povojnových rokoch minulého storočia zahájil podnikanie v odbore metalurgie a smaltovania v mestečku Guastalla v provincii Emilia. Napokon názov firmy odkazuje na túto skutočnosť, je totiž akronymom slov Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla.

Módna elektro ikona


Do širšieho povedomia zákazníka sa značka SMEG zapísala predovšetkým retro chladničkami FAB28, odkazujúcimi na zaoblené tvary 50. rokov. Krátko po svojom uvedení na trh v roku 1997 sa stali celosvetovo najúspešnejším predajným tovarom firmy a ich obľuba neklesá. V roku 2012 sa SMEG rozhodol etablovať aj na trhu malých domácich spotrebičov. Spoločnosť tak oslovila dvojicu z milánskeho štúdia deepdesign®, Matteo Bazzicalupa a Raffaellu Mangiarotti. Výsledok na seba nechal 2 roky čakať, ale stál za to. Kolekcia malých domácich spotrebičov od doby svojho uvedenia na trh v roku 2014 zbiera jednu cenu za druhou. Tvarovo vychádzajú z roztomilého vintage dizajnu 50. rokov, podobne ako veľmi úspešné chladničky, ale pritom majú svoj vlastný, hravo elegantný štýl.

Súčasná technológia, nadčasový dizajn

Small but with a strong personality – síce malé, ale veľmi osobité. Tak by sa stručne dali charakterizovať malé domáce spotrebiče, idúce na retro vlne 50. rokov. Práve tie budete mať možnosť už od 1.8. zakúpiť vo všetkých našich 9 kamenných predajniach a aj na e-shope. Vo vlajkovej predajni v OC Central v Bratislave a taktiež v predajni Praze na Újezdě sa budete môcť naviac pokochať aj produktmi z edície, vytvorenej v spolupráci s talianskou módnou ikonou, návrhárskou dvojicou Dolce & GabbanaSicily is my love. K zakúpeniu budú i na našom e-shope.

Tešíte sa? My veľmi.

Súvisiace a odporúčané produkty