Lampe Berger Paris sa mení na Maison Berger

28. júna 2022
Lampe Berger Paris sa mení na Maison Berger
Interiérové vône, dizajnové lampy, funkčné difuzéry. To všetko sa skrýva pod názvom, ktorý dokonalo vystihuje portfólio celej značky – Maison Berger Paris.
Lampe Berger Paris sa mení na Maison Berger

120-ročná tradícia

Tieto malé katalytické lampy od lekárnika Maurice Bergera, ktoré boli pôvodne navrhnuté na čistenie vzduchu v nemocniciach na začiatku 20. storočia, sa stretli s nečakaným úspechom u širokej verejnosti.

Vďaka spolupráci s renomovanými dizajnérmi a obľúbenosti katalytických lámp  u osobností z umeleckého sveta (Coco Chanel, Picasso, Colette či Jean Cocteau), sa zo značky Lampe Berger stala veľmi rýchlo ikona, cenená nielen pre elegantné línie samotných lámp, ale aj pre delikátnosť jej interiérových parfumov.

Tento svetový ohlas prinútil nástupcu Maurica Bergera k pokračovaniu v objavovaní unikátneho sveta interiérových vôní. A tak sa na svetlo sveta dostali vonné difuzéry, sviečky a mnoho ďalších voňavých skvostov.

Lampe Berger

Meno Lampe Berger, ktoré za sebou skrýva tradíciu známych katalytických lámp, prestalo odrážať rozmanitosť produktového portfólia značky, preto bolo vybrané nové meno – Maison Berger Paris. Maison znamená domov – všetky produkty Maison Berger Paris sú určené k parfumovaniu interiérov. Berger odkazuje na zakladateľa spoločnosti, Paris na krajinu pôvodu a francúzsku vášeň pre parfumy i francúzske majstrovstvo v tejto oblasti.


Súvisiace a odporúčané produkty