Zwilling
Miyabi 6000MCT nóž na chléb 23 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 0,21 kg |
Dĺžka čepele | 23 cm |
Materiál rukoväti | drevo |
Popis
Spojenie nemeckých a japonských nožiarskych majstrov prispelo k vzniku unikátnej série nožov Zwilling Miyabi. Nôž Miyabi 6000MCT s čepeľou o dĺžke 23 cm zo špeciálnej zmesi viacvrstvovej ocele s vynikajúcou extrémnou tvrdosťou a s rukoväťou z exotického dreva Pakka.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Nože Miyabi sú vyrábané v japonskom meste Seki, ktoré je centrom priemyselnej výroby japonských nožov a mečov. Výsledkom jedinečnej kombinácie japonskej zručnosti s presnosťou a kvalitou Zwilling JA HENCKELS sú jedny z najostrejších nožov sveta. Extrémne ostré nože patria k japonskej kuchyni, pri krájaní nesmie dôjsť k poškodeniu štruktúry drahých a vzácnych potravín.
Zwilling Miyabi 6000MCT nôž na chlieb 230 mm
Dôraz na celkovú estetiku a maximálnu funkčnosť ide ruka v ruke s tradičným japonským dizajnom. Nože z novej kolekcie Miyabi 6000MCT vynikajú nielen svojou ostrosťou, ale sú aj krásne na pohľad. Očaria nielen profesionálneho kuchára, ale aj nadšených amatérov.
Symetrické čepele sú vyrobené z dvoch vrstiev ocele tej najvyššej kvality s extrémne tvrdým jadrom z mikrokarbidovej práškovej ocele MC63. V spojení s vysokým obsahom uhlíka a špeciálnym spôsobom kalenia, technológiou CRYODUR® (kalenie pri teplotách -196° C) získava oceľ mimoriadnu tvrdosť (približne 63° Rokwella). Ručné zaostrenie tradičnou japonskou technikou Honbazuke tými najskúsenejšími nožiarskym majstrami zaručuje neprekonateľnú ostrosť nožov, ktorú si vďaka tvrdosti ocele uchovajú po dlhú dobu.
Povrchová úprava Tsuchime: čepeľ s vyklepávaným povrchom.
Rukoväť je vyrobená z tvrdého exotického dreva Pakka a prirodzene dopĺňa elegantný tvar čepele. Decentná mozaika len dokresľuje mimoriadnu kvalitu rukoväte. Nerezová pätka s logom Miyabi vyvažuje celý nôž a dodáva mu punc kvality a elegancie.
Tradičný tvar rukoväte v tvare písmena "D" zaručuje, že Vás ani po niekoľkohodinovom používaní nebude bolieť ruka.
- čepeľ: jadro z mikrokarbidové práškovej ocele MC63 vložené medzi 2 vrstvy ocele, povrchová úprava Tsuchime - čepeľ s vyklepávaným povrchom
- CRYODUR® - oceľ kalená špeciálnou technológiou pre vyššiu tvrdosť a odolnosť
- symetrická čepeľ ostrenie tradičnou technológiou Honbazuke
- rukoväť v tvare písmena "D", exotické drevo Pakka
- tieto nože neumývajte v umývačke
- dĺžka čepele 230 mm
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
30. januára 2024
Dekadentná valentínska večera ustrice na dva spôsoby
28. augusta 2023
Non toxic varenie alebo ako na netoxickú domácnosť
04. júla 2023