AnySharp
Brúska na nože Evo, červená
(3)
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 5,7 × 6,8 × 6,8 cm |
Hmotnosť | 0,079 kg |
Popis
Dokonalá brúska, s ktorou nôž zvládne nabrúsiť naozaj každý. Jednoduchá na používanie, kompaktná a perfektne účinná brúska AnySharp Evo. O 30% silnejšia prísavka jej dodáva väčšiu stabilitu a brúska je tak bezpečnejšia na používanie. Dômyselný dizajn stredovej časti zachytáva drobné kovové hoblinky.
- niekoľkými málo ťahmi obnovíte ostrie každého noža
- naostrí aj vrúbkované nože na chlieb a pečivo
- o 30 % účinnejšia prísavka pre vyššiu bezpečnosť
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Brúska na nože AnySharp Evo
Špičková brúska na nože AnySharp v modernizovanej verzii Evo vám učaruje nielen svojím matným prevedením v klasických farbách - v čiernej, červenej a striebornej. Má vylepšený mechanizmus prísavky, ktorá je ešte o 30 % silnejšia a celá brúska je tak stabilnejšia a bezpečnejšia. Brúska pôsobí kompaktnejším dojmom vďaka ovládacej rukoväte prísavky, ktorá je viac integrovaná do jej tela a je s ňou aj farebne zladená.
Vymeniteľný kryt stredu brýsky zachytáva drobné kovové hoblinky a predchádza znečisteniu vašej kuchyne.
Pri ostrení nožov kompromis neexistuje
Čo sa ale nezmenilo, je oceňovaný karbid wolframový mechanizmus ostrenia nožov. Niekoľkými ľahkými pretiahnutiami obnovíte ostrie noža po celej jeho dĺžke. Brúska AnySharp Evo si poradí nielen s klasickými nožmi, ale aj s vrúbkovanými nožmi na chlieb a pečivo. S brúskou AnySharp Evo zvládne nabrúsiť nôž skutočne každý. Je vhodná aj pre pravákov aj ľavákov.
Hlavné výhody:
- obnoví každé ostrie, pri skutočne tupých nožoch je potrebné len o niekoľko pretiahnutí viac
- ruky v bezpečí - vďaka silnej prísavke nemusíte jednou rukou pridržiavať brúsku
- naostrí aj prémiové nože z tvrdenej (kalenej) ocele
- naostrí aj vrúbkované nože na chlieb a pečivo
- kompaktná veľkosť - nikde neprekáža a je vždy po ruke
Máte ostrý nôž? Skúste paradajkový test!
Najjednoduchší spôsob ako zistiť, či máte ostrý nôž, je vyskúšať povestný paradajkový test. Pokiaľ váš nôž nezvládne nakrájať na tenké plátky zrelé paradajky, je čas na brúsku AnySharp Evo!
Nevyhadzujte staré nože, naostrite ich!
Krájanie mäsa, zeleniny alebo čerstvého pečiva - s ostrým nožom to ide ľahšie. Brúska na nože AnySharp obnovuje všetky ostria bez ohľadu na to, aký bol váš nôž tupý.
Naostrite všetky nože - i tie vrúbkované
Jedinečná patentovaná brúska AnySharp využíva diamantom ostrený karbid-volfrámový mechanizmus, ktorý obnoví akékoľvek ostrie nožov vyrobené z ocele, či už z klasickej nehrdzavejúcej, karbónovej, či tvrdenej. Nabrúsite s ňou aj oceľové nože s antiadhéznym teflónovým povrchom. Dokonca, na rozdiel od iných brúsok či ocieľok, nabrúsi aj vrúbkované nože (nože na chlieb a pečivo).
Bezpečnost na prvom mieste
Unikátnym bezpečnostným prvkom brúsky nožov AnySharp je patentovaný systém extra silnej sacej prísavky, ktorá sa pevne prichytí k akémukoľvek hladkému povrchu alebo pracovnej doske v kuchyni, a vy tak môžete brúsiť nože bez nutnosti pridržiavať samotnú brúsku a riskovať tým zranenie.
Ochrana ostria
Počas ostrenia noža, pretiahnutím ostria po celej jeho dĺžke profilom v tvare písmena "V", sa môže stať, že ostrím noža zavadíte o telo brúsky. Aby nedošlo k poškodeniu ostria noža, je vrchná časť brúsky vybavená kvalitným polymérovým krytom.
Ostrý nôž = bezpečný nôž
Vďaka brúske AnySharp každý z vás ľahko nabrúsi i ten najtupší nôž a obnoví jeho ostrie do špičkovej kvality s optimálnym tvarom ostria. Pri prvom použití úplne tupého noža sa z čepele oddelia drobné čiastočky kovu. Potom už na brúsenie nožov stačí použiť veľmi ľahký tlak a z čepele sa oddelí už len mikroskopické množstvo kovových častíc.
Každý zvládne nabrúsiť nôž
Nabrúsiť nôž pomocou ocieľky alebo brúsneho kameňa nie je ľahkou úlohou a vyžaduje to nemalú mieru zručnosti a skúsenosti. Vďaka brúske na nože AnySharp môže profesionálne výsledky dosiahnuť naozaj každý. Profil v tvare písmena "V" za vás udržuje optimálny uhol 20° a vy tak vždy dosiahnete perfektné ostrie.
Niekoľkými pohybmi obnovíte ostrie vášho noža. Všetko, čo musíte urobiť, je 3x až 4x pretiahnuť ostrie noža po celej jeho dĺžke cez diamantom ostrený karbid-volfrámový mechanizmus.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
30. januára 2024
Dekadentná valentínska večera ustrice na dva spôsoby
28. augusta 2023
Non toxic varenie alebo ako na netoxickú domácnosť
04. júla 2023