Zwilling
Four Star nôž na chlieb, 200 mm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 0,135 kg |
Materiál rukoväti | plast |
Dĺžka čepele | 20 cm |
Popis
Zwilling Four Star nôž na chlieb s vrúbkovaným ostrím s dĺžkou 200 mm.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Zwilling Four Star nôž na chlieb, 200 mm
S kolekciou nožov Four Star spôsobil Zwilling JA HENCKELS v roku 1976 doslova revolúciu na poli kuchynských nožov určených ako pre profesionálov i amatérskych kuchárov. Okrem použitia tých najkvalitnejších materiálov, bola využitá aj revolučná technológia s bezšpárovou syntetickou ergonomickou rukoväťou plynulo nadväzujúcou na čepeľ vykovanou z jedného kusu tej najkvalitnejšej nerezovej ocele tvrdenej mrazom. Výsledkom spojenia kvalitných materiálov a nových technologických postupov je nôž, ktorého čepeľ je odolná, dobre vyvážená, pružná s dlhotrvajúcou ostrosťou.
Špeciálna zmes tej najkvalitnejšej nemeckej ocele s optimálnym pomerom chrómu a uhlíka zaručuje tie najlepšie vlastnosti. Nože sú vykované z jediného kusu ocele technológií Sigmaforge® a sú tvrdené technológiou Friodur®, ktorá spočíva v tvrdení mrazom, nože sa tak stávajú tvrdšie a odolnejší a viac odolávajú korózii.
Záštita (zosilnená oceľová časť noža medzi čepeľou a rukoväťou) slúži nielen k efektívnej ochrane prstov, poskytuje zároveň pevnú oporu prstom a vyvažuje celý nôž, aby používanie nožov bolo pohodlnejšie a predovšetkým bezpečnejšie.
Nôž na chlieb
by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Vrúbkované ostrie noža je navrhnuté špeciálne tak, aby si nôž hravo poradil s akýmkoľvek pečivom. Pohodlne nakrájate aj ten najčerstvejší chlieb.
- rukoväť: ergonomicky spracovaná, tvrdená čierna syntetika s bezšpárovým prechodom
- čepeľ: mrazom tvrdená, vykovaná z jediného kusu vysoko kvalitnej nerezovej ocele
- možno umývať v umývačke riadu, odporúčané ručné umývanie
- tvrdosť približne 57 HRC Rockwellovej stupnice
- dĺžka čepele 200 mm
- váha noža 0,237 Kg
- vrúbkované ostrie
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
30. januára 2024
Dekadentná valentínska večera ustrice na dva spôsoby
28. augusta 2023
Non toxic varenie alebo ako na netoxickú domácnosť
04. júla 2023