Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 0,26 kg |
Materiál | drevo |
Popis
Ostrý a pritom šetrný k povrchom a prírode. Kolískový krájač na pizzu a slané koláče Epicurean z recyklovaných materiálov. extrémne odolný a tvrdý recyklát s textúrou podobnou drevu, šetrný k životnému prostrediu, možno umývať v umývačke riadu, praktické oko na zavesenie. Vyrobené v USA.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Krájač na pizzu Epicurean, prírodný
Pokiaľ radi varíte, milujete pekné veci a ešte k tomu chcete chrániť životné prostredie, práve kuchynské doplnky Epicurean, vyrobené z moderného, kompozitného materiálu Rechlite, sú pre vás tými spoločníkmi do kuchyne. Materiál Richlite je navyše veľmi odolný, nenasiaka, nemusíte sa tak vôbec obávať vložiť svojich nových kuchynských pomocníkov do umývačky riadu.

Krájač na pizzu je ľahký, príjemný do ruky, s dostatočne ostrým profilom, ktorý nie je potrebné brúsiť. Jednoduchým kývavým pohybom čisto a rýchlo naporcujete tenkú pizzu aj hutnejšie quiche alebo iné slané koláče.

- vhodný do umávačky riadu
- šetrný k nepriľnavým povrchom
- oko na zavesenie
- dĺžka 40,6 cm
- hrúbka 0,48 cm
Richlite

Výrobky značky Epicurean z materiálu Richlite vyzerajú a majú textúru ako drevo, ale nie sú tak náročné na údržbu. Richlite je zmes recyklovaných materiálov. Zároveň sú výrobky nositeľom certifikátu NSF a Greenguard.
Vysoko odolné

Vysokú odolnosť riadu zaručuje spevenená živica, ktorá nijak neovplyvňuje chuť alebo nezávadnosť jedla. Vďaka neporeznému materiálu, ktorý nevsakuje vodu, je riad vhodný dať do umývačky riadu.
Šetrné k nepriľnavým povrchom

Richlite je tvrdší než drevo, ale aj napriek tomu je k nepriľnavým povrchom šetrný. Nemusíte sa preto obávať, či riad poškodí vaše hrnce či panvicu s nepriľnavým povrchom.

Spoločnosť Epicurean bola založená v roku 2003 na pôde americkej Minnesoty. Hlavnou myšlienkou zakladateľov bolo prísť s produktami, ktoré budú krásne na pohľad, odolné a sú vyrobené s ohľadom na životné prostredie. Riad je vyrobený z recyklovaného materiálu, ktorý nie je zdraviu škodlivý a nijak neznehodnotí chuť alebo kvalitu pripravovaného pokrmu.