Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 24 × 0 cm |
Hmotnosť | 1,74 kg |
Objem (L) | 3,1 |
Priemer | 24 |
Umývačka riadu | áno |
Indukčný ohrev | áno |
Nepriľnavý povrch | nie |
Odnímateľná rukoväť | nie |
Popis
Nerezová soté panvica vhodná na všetky typy sporákov.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Mauviel M'Cook hlboká panvica
Hlboká panvica z kolekcie M'Cook svetoznámej francúzskej značky Mauviel 1830 z magnetickej ocele sa výborne hodí na prípravu soté čiže minutiek. V tejto panvici najlepšie pripravíte minútky či už mäsové alebo zeleninové. Táto panvica sa tiež hodí na smaženie, dusenie ale je vhodná aj na prípravu domáceho rozpusteného masla.
Kolekcia radu M'Cook, je ako všetky výrobky značky Mauviel, vyrábaná ručne a patrí do exkluzívnej triedy riadu pýšiaceho sa tou najvyššou kvalitou a moderným dizajnom prispôsobeným varenie 21. storočia.

5 vrstiev materiálu pre rovnomerné a rýchle rozloženie tepla po celej nádobe, vnútorná vrstva z nerezovej ocele pre ľahkú údržbu, vonkajšia vrstva z leštenej magnetickej nerezovej ocele pre varenie na všetkých typoch sporákov, vrátane indukcie. Dômyselný zahnutý okraj zabraňuje stekaniu tekutín pri servírovaní. Rukoväte a úchyty sú pripevnené masívnymi nerezovými nitmi. Riad odolá vysokým teplotám až do výšky 360 ° C a môže byť teda používaný aj v rúre. Nerezová oceľ je dostatočne odolná, takže sa nemusíte obmedzovať pri výbere kuchynského náčinia a bez obáv môžete umývať riad v umývačke riadu.
- 3 vrstvy hliníka pre dokonalú tepelnú vodivosť
- zahnutý okraj zabraňujúci stekaniu tekutín pri servírovaní
- hrúbka vonkajšieho nerezového plášťa je 2,6 mm
- doživotná záruka na výrobné chyby
V roku 1830 založil Ernst Mauviel v normandskom meste Villedie-les-Poeles manufaktúru, ktorá sa zamerala na výrobu medeného riadu. Mauviel sa už od začiatku zaradil medzi výrobcov nielen pre profesionálov (okrem iného vybavoval i kuchyne Titanicu). Práve pre svoju kvalitu, výnimočné remeselné spracovanie a v neposlednom rade aj skvelý dizajn, sa stal číslom jednen aj pre nadšených domácich kuchárov.
Pred prvým použitím a po každom použití umyte riad horúcou mydlovou vodou, opláchnite a osušte.
varenie
- soľ pridávajte až potom, čo sa voda začne variť
- neprehrievajte prázdny hrniec či panvicu, došlo by k nenávratnému poškodeniu
- varte vždy na nízky či stredný výkon sporáku
- používaním môže povrch nádoby zmeniť farbu, čo však nemá vplyv na jej vlastnosti
- na plynovom sporáku dbajte na to, aby plamene nešľahali mimo dna nádoby
údržba
- nepoužívajte bielidlá
- pri prichytení jedla nechajte riad odmočiť v teplej mydlovej vode
- výrobok môžete umývať v umývačke riadu, vyvarujte sa však používaniu príliš agresívnych prostriedkov