Mauviel
M’Triply medená panvica na vyprážanie, Ø 20 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 0 × 0 × 0 cm |
Hmotnosť | 0,6 kg |
Priemer | 20 cm |
Indukčný ohrev | nie |
Odnímateľná rukoväť | nie |
Nepriľnavý povrch | nie |
Umývačka riadu | nie |
Popis
Medená panvica na vyprážanie od francúzskej firmy Mauviel 1830 z kolekcie M'Triply. Vonkajší povrch je z leštenej medi, jadro z hliníka, vnútorný povrch z nehrdzavejúcej ocele a držadlo z bronzu. Priemer 20 cm, objem 1 l.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Medená panvica na vyprážanie, kolekcia Mauviel M’Triply, priemer 20 cm, objem 1 l.
Malá panvica s priemerom 20 cm, z vonkajšej strany medená, je vyrobená z 3 vrstiev. Hliníkové jadro je z vonkajšej strany z medi, z vnútornej potom z nehrdzavejúcej ocele. Rukoväť z bronzu je pripevnená jednoduchými masívnymi nitmi z nehrdzavejúcej ocele. Panvica sa hodí na rezne, obaľované kúsky mäsa, syra či zeleniny, ale aj na prípravu exotických vyprážaných pokrmov ázijskej či mexickej kuchyne.
Francúzska klasika vo vašej kuchyni
Rad riadu M'Triply je vyrobený kombináciou troch tradičných materiálov, a to nehrdzavejúcej ocele, čistého hliníka a medi. Celkom 2 mm hrubá vrstva, ktorá vznikla zmesou týchto materiálov, zaručuje nielen rýchle a rovnomerné vedenie tepla, ale aj dlhú životnosť. Celú kolekciu charakterizujú uchá a rukoväti z bronzu jednoduchej oválnej línie, upevnené nitmi z nehrdzavejúcej ocele. Vnútorný povrch tvorí brúsená nehrdzavejúca oceľ. Hrnce, rajnice a soté panvice dopĺňajú medené pokrievky s bronzovými masívnymi držadlami. Ide o promo rad riadu s vonkajším povrchom z leštenej medi, ktorá poteší každého obdivovateľa tejto svetoznámej francúzskej značky.
Hlavné výhody medeného riadu Mauviel M’Triply:
- krásny dizajn – leštená meď v kombinácii s nehrdzavejúcou oceľou
- ušľachtilé materiály s hrúbkou 2 mm
- rýchle a stabilné vedenie tepla
- vhodné aj do rúry
- ľahká údržba a manipulácia
- profesionálne rozmery – riad je vhodný pre profesionálov aj pre amatérskych kuchárov
- vyrobené vo Francúzsku
- doživotná záruka na výrobní chyby
M´Triply francúzska elegancia vo vašej kuchyni
Nity
Pevné spojenie bronzovej rukoväti s nádobou pomocou nitov z nehrdzavejúcej ocele.
Využitie
Riad z kolekcie M’Triply je vhodný nielen na elektrické platne a plyn, ale vďaka rukoväti z bronzu sa nemusíte báť riad vložiť tiež do rúry. Gratinovanie tak nikdy nebolo jednoduchšie.
Rukoväť
Teplo nevodiaca rukoväť je z bronzu, skvele padne do ruky vďaka miernemu ohnutiu.
Ako variť
- soľ pridávajte až potom, keď sa voda začne variť
- nesypte soľ na prázdnu rozpálenú panvicuv, ale až na pokrm v nej
- neprehrievajte prázdny hrniec či panvicu, došlo by k nezvratnému poškodeniu
- vařre vždy na nízky či stredný výkon sporáka, maximálne na 2/3 výkonu
- na plynovom sporáku dbajte na to, aby plamene nešľahali mimo dna nádoby
- používaním môže povrch nádoby zmeniť farbu, čo však nemá vplyv na jej vlastnosti
Pokyny na údržbu
- pred prvým použitím umyte riad vodou so saponátom
- nepoužívajte bielidlá
- pri prichytení jedla nechajte riad odmočiť v teplej vode so saponátom
- výrobok NEUMÝVAJTE v umývačke riadu a vyvarujte sa používaniu príliš agresívnych prostriedkov s detergentmi
- výrobca odporúča na údržbu pasty Copperbrill na čistenie medi a Inobrill na čistenie nehrdzavejúcej ocele
Trocha histórie nikoho nezabije
V roku 1830 založil Ernst Mauviel v normandskom meste Villedie-les-Poeles manufaktúru, ktorá sa zamerala na výrobu medeného riadu. Firma Mauviel 1830® sa hneď od začiatku zaradila medzi výrobcov pre profesionálov, okrem iného vybavovala aj kuchyne legendárneho Titanicu. Čoskoro sa ale vďaka svojej kvalite, výnimočnému spracovaniu a v neposlednom rade i skvelému dizajnu stala číslom jeden aj pre nadšených domácich kuchárov. Firma Mauviel1830® je stále rodinnou francúzskou firmou, hrdou na svoj pôvod. Všetky jej výrobky sú stále vyrábané vo Francúzsku. V sortimente dnes nájdete klasický medený a riady, riad kombinujúci viac ušľachtilých materiálov, riad s vrstveným povrchom či riad s nepriľnavým dnom.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
25. septembra 2024
Alpský rezeň podľa Miloša Staňka
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
12. septembra 2023
Tekvicové gnocchi s rukolovým pestom a kozím syrom
05. septembra 2023