Ballarini
Nepriľnavá panvica Aosta, 28 cm
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 28,7 × 28,7 × 28,7 cm |
Hmotnosť | 0,818 kg |
Priemer | 28 cm |
Umývačka riadu | áno |
Nepriľnavý povrch | áno |
Odnímateľná rukoväť | nie |
Indukčný ohrev | áno |
Popis
Univerzálna panvica na vyprážanie s nepriľnavým granitovým 4-vrstvovým povrchom. Vhodná na každý zdroj ohrevu, teda aj na varenie na indukčnej varnej doske. Panvica má veľmi kvalitný vnútorný keramický povlak čiernosivej farby, ktorý je odolný voči poškriabaniu, takže môžete používať aj kovové náčinie. Panvica je vhodná na prípravu obľúbených rezňov, smaženie mäsových minútok, rýb, zemiakových placiek alebo palaciniek a restovanie zeleniny. Môžete ju využiť aj na zapekanie v rúre do 160 ° C.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Nepriľnavá panvica na vyprážanie s granitovým povrchom, Ballarini Aosta, priemer 28 cm
Základná kostra panvice na vyprážanie z kolekcie Aosta bola vyrobená kovaním takmer čistého hliníka (98 %) pod silným tlakom, čím je zabezpečená úplná tvarová stabilita panvy. Panvica je tak ľahká, ale nebude sa prehýbať ani po dlhšom používaní. Hliníková vrstva bola potom tlakovo potiahnutá extra odolným keramickým povrchom z jednej strany a nepriľnavým povrchom Granitium z druhej strany, takže panvicu je možné bez problémov umývať v umývačke riadu. Užívateľsky príjemný vnútorný granitový povrch má tmavú antracitovú farbu. Je vystužený rozomletými kúskami žuly, čo z neho robí povrch veľmi odolný voči poškriabaniu. Nepriľnavý povrch Granitium sa skvele sa udrživa a zabezpečuje prípravu dozlatista vyprážených chrumkavých pokrmov. Povrch neobsahuje PFOA, nikel ani ťažké kovy. Panvica má bezpečnostnú rukoväť so silikónovým povrchom a thermopointom.
8 + 1 dobrý dôvod, prečo si kúpiť nepriľnavú panvicu na vyprážanie Ballarini Aosta s povrchom Granitium
- spojenie talianskeho dizajnu a nemeckej precíznosti
- použité certifikované materiály tej najvyššej kvality
- 5 rokov záruka na výrobné chyby
- tmavý 4-vrstvý granitový povrch PFOA free neobsahuje nikel ani ťažké kovy
- vysoká odolnosť – možno používať kovové kuchynské náčinie
- ergonomická žiaruvzdorná rukoväť
- patentovaný termobod – thermopoint, ktorý šetrí energiu pri varení
- vhodné do umývačky riadu
- vhodná na všetky typy ohrevu vrátane indukčnej varnej dosky
Ballarini – spojenie dizajnu, precíznosti a kvality
Taliansky výrobca Ballarini je od roku 2015 súčasťou skupiny Zwilling. Taliansky riad Ballarini nie je len dizajnovým skvostom do vašej kuchyne, ale vďaka spojeniu talianskej lásky k dobrému jedlu a nemeckej precíznosti je navyše veľmi kvalitný. Nepriľnavý riad z kolekcie Aosta je vyrábaný procesom, kedy sa hliníkový plát (98 % Al) pod vysokým tlakom formuje do požadovaného tvaru a následne je potiahnutý nepriľnavým tmavým povrchom bez prítomnosti PFOA.
Taliansky riad Ballarini nie je len dizajnovým skvostom do vašej kuchyne, ale vďaka spojeniu talianskej lásky k dobrému jedlu a nemeckej precíznosti sú navyše veľmi kvalitné. Univerzálna panvica na vyprážanie z kolekcie Aosta je hliníkovo-oceľová s vnútorným tmavým 4-vrstvovým nepriľnavým povrchom. Panvica sa hodí najmä na prípravu obľúbených rezňov, vyprážanie mäsových minútok, rýb, zemiakových placiek alebo palaciniek a na restovanie zeleniny.
Indukčná varná doska
Špeciálne dno panvice má tiež svoj účel. Oceľová a hliníková vrstva s priehlbinami zaručuje nielen rýchlejšiu absorpciu tepla, ale vďaka nej sú tieto panvice vhodné aj na indukčnú varnú dosku.
Povrch
Tmavý nepriľnavý povrch Granitum sa skláda zo 4 vrstiev, je odolný voči vysokým teplotám, dobre sa udržiava a je odolný voči kovovému náčiniu.
Rukoväť - Thermopoint
Ergonomicky tvarovaná rukoväť je tepelne izolovaná, takže pri jej uchopení je nielen príjemná do ruky, ale aj bezpečná. Navyše je tiež vybavená patentovaným Thermopointom, ktorý vás svojím sfarbením upozorňuje na správne rozohriatu alebo, naopak, už bezpečne vychladnutú panvicu. Rukoväť je možné vložiť do rúry s maximálnou teplotou 160 ° C.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
25. septembra 2024
Alpský rezeň podľa Miloša Staňka
19. februára 2024
Hovädzie s cajunským korením podľa Pavla Maurera
12. septembra 2023
Tekvicové gnocchi s rukolovým pestom a kozím syrom
05. septembra 2023