Peugeot
Biele korenie Sarawak, 4 x 20 g
Parametre a popis
Parametre
Rozmery (h × v × š) | 3 × 15 × 8 cm |
Hmotnosť | 0,8 kg |
Popis
Balenie 4 vrecúšok po 20 g bieleho korenia Sarawak, celkom 80 g. Korenie z Malajzie, z oblasti Sawawak na ostrove Borneo, s pálivosťou na stupni 7. Ideálne k bielemu mäsu, rybe či zelenine. Hermeticky balené kvôli dlhotrvajúcej ochrane korenia. Určené pre mlynčeky na korenie francúzskej značky Peugeot.
Produkt nájdete pod
Dlhý popis
Biele korenie Sarawak, 4 x 20 g - univerzálne korenie príjemné chute a vône
Pestuje sa na severe ostrova Borneo. Zbierajú ho z krov nachádzajúcich sa v dažďovom rovníkovom pralese v oblasti Sarawak. Biele korenie pochádza z plne zrelého korenia červenej farby, kedy po zbere sú zrnka korenia na niekoľko hodín ponorené do vody a následne sú z nich vylúpnuté a usušené jadrá, ktoré tak majú béžovo-bielu farbu.
Biele korenie z oblasti Sarawak má dominantnú drevitú chuť s rastlinnými tónmi, výborne dopĺňa biele mäso, ryby a šaláty.
- biele korenie Sarawak do mlynčekov Peugeot
- balené v hermetických vrecúškach
- chránené pred vzduchom, svetlom a vlhkosťou
- uchováva arómu
- intenzita 7
Viac ako 200 rokov histórie
Peugeot je súčasťou emblematickej francúzskej značky pevne ukotvenej v podvedomí verejnosti. Jeho dobrodružstvo začalo v 19. storočí, kedy bratia Jean Pierre a Jean Frédéric Peugeot prestavali zdedený mlyn na zlievareň ocele a začali v nej vyrábať oceľové stuhy a pružiny na viac použití. Postupom času rozšírili svoju produkciu a začali vyrábať napr. ostré píly, krinolíny a vysoké bicykle. Prvé mlynčeky na kávu vyrobili už v roku 1840. Mnoho vynálezov a inovácií v kulinárskom svete vždy dávalo značku Peugeot na vrchol. Dnes sú ich stolné mlynčeky prítomné na stoloch všetkých veľkých šéfkuchárov naprieč kontinentov a aj milovníci vína si pochvaľujú ich vinársky sortiment.
Podobné produkty
Ostatní si tiež kupujú
Recepty a rady
01. januára 0001
Každý oslavuje jar po svojom. My sme si ju okorenili!
05. septembra 2023
Svieži šalát s quinoou
05. júna 2023
Všetky chute medu II alebo Tajomstvo v mede ukryté
03. februára 2023